Ochrana osobných údajov a používanie cookies

Ochrana osobných údajov VÁHOSTAV-SK-PREFA, s.r.o.

Spoločnosť VÁHOSTAV-SK-PREFA, s.r.o. berie ochranu Vašich osobných údajov vážne. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas Vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“).  Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Kontaktné údaje ukladáme a používame len za účelom nadviazania kontaktu. Ďalej môžeme tieto údaje využívať pri plnení Vašej požiadavky a to až do doby písomného vyjadrenia nesúhlasu s týmto spracovaním.

Údaje, ktoré spracovávame:

  • Meno a priezvisko
  • E-mail
  • Telefónne číslo
  • Adresa

Spracovanie osobných údajov na tejto stránke

Vaša návšteva našich webových stránok je zaznamená do protokolu. Dochádza k zberu údajov, ktoré nám odošle Váš prehliadač. Priradenie týchto údajov ku konkrétnej osobe však nie je možné a nie je to našim zámerom.

Stránka spoločnosti VÁHOSTAV-SK-PREFA, s.r.o. využíva službu Google Analytics od spoločnosti Google. Informácie týkajúce sa podmienok používania a ochrany osobných údajov sú dostupné na Google Analytics Terms of Service (www.google.com/intl/sk/policies/privacy/).

Používanie cookies súborov

Táto stránka využíva súbory cookies, aby obsah prispôsobila Vašim potrebám. Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa obvykle ukladajú v počítači používateľa internetu. Ak chcete používanie cookies vylúčiť, môžete to dosiahnuť nastavením svojho prehliadača. Môže však zároveň dôjsť k obmedzeniu niektorých funkcií webovej stránky.

Poskytovanie osobných údajov tretím stranám

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej požiadavky.

Tieto údaje sú vždy poskytnuté jednorazovo a to pre účel vybavenia konkrétnej požiadavky. Databázu osobných údajov chránime pred poškodením, zničením stratou a zneužitím.

V súvislosti so spracúvaním Vašich osobných údajov sa predpokladá podľa ustanovenia § 15 ods. 1 písm. e) bod 3 a bod 4, že údaje budú poskytnuté a sprístupnené nasledovným tretím stranám, resp. okruhu príjemcov:

  • Účtovná spoločnosť
  • Obchodní zástupcovia
  • Bankové spoločnosti

Práva dotknutej osoby

Práva objednávateľa ako dotknutej osoby stanovuje § 28 Zákona č. 122/2013 o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

 

NECHAJTE SI VYPRACOVAŤ CENOVÚ PONUKU

Naši odborníci nájdu pre vás ideálne riešenie

kontaktujte nás

Formulár